Velkommen til LadyBalance...

LadyBalance – når du vil føle dig frisk og dejlig på det mest intime sted. Sikrer et sund underliv og hjælper mod de almindeligste gener, herunder udflåd med ubehagelig lugt, svie og kløe samt tørhed..

Produktet består af hvide sukker-tabletter med neutral lugt. Nemme at anbringe i skeden, hvor de i løbet af mindre end ét døgn giver dig en ren og frisk lugt. Din krop fortæller dig, hvor meget du skal bruge.

LadyBalance vaginal tablet er CE-mærket som klasse IIa medicinsk udstyr i EU. Virkningen over for de nævnte indikationer er derfor vurderet og accepteret af et uafhængigt Notificeret Organ.

Fremhævede produkter

Recent posts

Princippet i LadyBalance omtalt i Ingeniøren

Ugebladet Ingeniøren har nævnt os i en artikel om nytten af at fodre de gode bakterier rigtigt.
https://ing.dk/artikel/danske-forskere-har-kortlagt-menuen-hos-gavnlig-tarmbakterie-211597
Nyhedsbrev 27 Brug af applikator. På vej ind på Apotekerne

Nyhedsbrev 27 Brug af applikator. På vej ind på Apotekerne

Tak til de brugere af LadyBalance, som har brugt tid på at svare på spørgeskemaet i efteråret 2017. Vi er nu endelig blevet færdige med at udarbejde rapporten over undersøgelsen. Den ligger på ladybalance/dk under Mere information - Nyhedsbreve. Lidt af en moppedreng – og på engelsk. Dette er et kort sammendrag af første del.

PostNord pakkepost med track-and-trace er nu på plads på www.ladybalance.dk

Man kan nu bestille forsendelse via PostNord's pakkepost. Vi regner med at få både en hurtigere og en noget mere pålidelig forsendelse.

Vi har bevaret muligheden for at sende pr. brev, da det i nogle tilfælde er væsentligt billigere. Men vi sender først en ny pakke, hvis forsendelsen er udeblevet efter 3 uger.

Til Grønland, Færøerne, Island og Norge og enkelte andre områder uden for EU er pakke-prisen høj. Men så inkluderer den også fortoldning, så man slipper for ekstra-omkostninger oveni.

Kundefeedback: Hvorfor er LadyBalance ikke i hver butik

Diskussion over problemer med at blive kendt på markedet

Hej Inge Dorthe –

 

Min datter og jeg har nu prøvet dine mælkesukker tabletter, og vi synes det fungerer rigtigt godt og er meget glade.

Jeg undrer mig over at ”man” ikke sørger for at sådan et godt produkt står på alle hylder, men jeg går ud fra at det er vores kære medicinalindustri der sørger for at blokere de alternative valgmuligheder. Synd for danmark synes jeg!

 

Tusind tak for din opfindelse i hvert fald, og jeg ønsker dig go vind med den !

 

Bedste hilsner nina