Forhandlere

Udtalelser

Super produkt! Jeg er simpelthen vild med produktet :-) Jeg kan kun anbefale det. Jeg bruger altid LB lige efter menstruation, hvor jeg indfører en halv tablet ved sengetid og på den måde opretholder jeg balancen i skeden. Jeg gør det samme efter samleje. ... Read More

Ingrid

Vidunderligt produkt - tak! Jeg har brugt Lady Balance i 6 dage – og lugten som gav mig så meget forlegenhed og skam er fuldstændig forsvundet. Problemet opstod da jeg fik en spiral for 4 år siden. De læger jeg har talt med fortalte mig at spiralen kan påvirke den naturlige flora i skeden, og at jeg skulle undgå enhver form for sæbe, endog også intimsæbe, lade være ...... Read More

Jules

Følg os på Facebook

Tilbud! LadyBalance Laktose cream Forstør

LadyBalance Laktose cream

Ny vare

LadyBalance Laktose cream – cremen med de samme gode egenskaber som vaginaltabletter, men beregnet til de ydre slimhinder.

Cremen har et højt indhold af laktose, som kan anvendes som næring af de gode mælkesyrebakterier. Laktose sikrer fugtige slimhinder. Creme skal konserveres, men her er kun anvendt et naturligt konserveringsstof, som tåles af mælkesyrebakterier. Ingen parabener.

Flere detaljer

50,00 kr

Yderligere information

Intim-creme med laktose, der er egnet til tør hud og ydre slimhinder. Optages let af huden, styrker kroppens naturlige beskyttelsesegenskaber og skaber balance i huden i intim-området. Produktet indeholder ikke parfume.

Virkning:

• Beskytter og plejer intim-området,

• Med stor mængde laktose

• Beroligende

• Velegnet til tør hud

• Styrke kroppens naturlige beskyttelsesfunktioner

 

Ingredienser:

Aqua, laktose, Caprylic / Capric triglycerid, Dicaprylylcarbonat, C12-15 Alkylbenzoat, Cetearylglucosid, Cetearylalkohol, Glycerylstearat, natriumstearoylglutamat, kaliumsorbat, citronsyre.

Opbevares ved 5 - 30°C

Anvendes: Inden du bruger produktet, vask dine hænder. Påfør efter behov. Skyl ikke af.

Produceret i Tjekkiet for:

LadyBalance ApS

Karensdalvej 76

DK- 7100  Vejle

Kunder, der købte denne vare, købte også