Forhandlere

Udtalelser

Super produkt! Jeg er simpelthen vild med produktet :-) Jeg kan kun anbefale det. Jeg bruger altid LB lige efter menstruation, hvor jeg indfører en halv tablet ved sengetid og på den måde opretholder jeg balancen i skeden. Jeg gør det samme efter samleje. ... Read More

Ingrid

Vidunderligt produkt - tak! Jeg har brugt Lady Balance i 6 dage – og lugten som gav mig så meget forlegenhed og skam er fuldstændig forsvundet. Problemet opstod da jeg fik en spiral for 4 år siden. De læger jeg har talt med fortalte mig at spiralen kan påvirke den naturlige flora i skeden, og at jeg skulle undgå enhver form for sæbe, endog også intimsæbe, lade være ...... Read More

Jules

Følg os på Facebook

Underkategorier

 • LadyBalance vaginal...

  LadyBalance – når du vil føle dig frisk og dejlig på det mest intime sted. Sikrer et sund underliv og hjælp er mod de almindeligste gener, herunder udflåd med ubehagelig lugt, svie og kløe samt tørhed..

  Produktet består af hvide sukker-tabletter med neutral lugt. Nemme at anbringe i skeden, hvor de i løbet af mindre end ét døgn giver dig en ren og frisk lugt. Din krop fortæller dig, hvor meget du skal bruge.

 • LadyBalance Laktose Cream

  LadyBalance Laktose cream – cremen med de samme gode egenskaber som vaginaltabletter, men beregnet til de ydre slimhinder.

  Cremen har et højt indhold af laktose, som kan anvendes som næring af de gode mælkesyrebakterier. Laktose sikrer fugtige slimhinder. Creme skal konserveres, men her er kun anvendt et naturligt konserveringsstof, som tåles af mælkesyrebakterier. Ingen parabener.

 • pH-strips

  pH-strips – bruges til at måle surhedsgraden, og dermed om du er særlig udsat for at have udflåd med fiskeagtig lugt. Det kan hjælpe dig med at finde den rigtige dosering af LadyBalance. Når skedens miljø er surt, forsvinder lugten.

 • Applicator

  Applicator for LadyBalance vaginal tabletter

Viser 1 - 10 af 10
 • 170,00 kr

  Produktet leveres i en flot krukke med 30 tabletter, der kan deles. Til 30 – 90 dages forbrug.  Pakken passerer ikke en normal brevsprække.

  170,00 kr
 • 85,00 kr

  Praktisk og hygiejnisk blisterpakke med 12 stk. Til 12 – 36 dages forbrug.

  85,00 kr
 • 120,00 kr

  Produktet leveres i en forseglet alufoliepose klar til at blive hældt over i krukken eller en anden ren beholder, som kan lukkes. Refill indeholder 30 tabletter, der kan deles. Til 30 – 90 dages forbrug.

  120,00 kr
 • 320,00 kr

  Produktet leveres i en forseglet alufoliepose klar til at blive hældt over i krukken eller en anden ren beholder, som kan lukkes. En refill indeholder 30 tabletter, der kan deles. Til 30 – 90 dages forbrug.

  320,00 kr
 • 6,00 kr

  Individuelt pakket éngangs-applikator. Brugsanvisning medfølger. På grund af lovkrav må den kun sælges sammen med LadyBalance vaginaltabletter (krukke, refill eller blisterpakning).

  6,00 kr
 • 50,00 kr

  12 applikatorer - passende til en blisterpack. Individuelt pakket éngangs-applikator. Brugsanvisning medfølger. På grund af lovkrav må den kun sælges sammen med LadyBalance vaginaltabletter (krukke, refill eller blisterpakning).

  50,00 kr
 • 90,00 kr

  Individuelt pakket éngangs-applikator. Brugsanvisning medfølger. På grund af lovkrav må den kun sælges sammen med LadyBalance vaginaltabletter (krukke, refill eller blisterpakning).

  90,00 kr
 • 101,00 kr

  Prisen er for en pakning med 20 stk. pH-strips – bruges til at måle surhedsgraden, og dermed om du er særlig udsat for at have udflåd med fiskeagtig lugt.

  101,00 kr
 • 50,00 kr
  Tilbud!

   LadyBalance Laktose cream – cremen med de samme gode egenskaber som vaginaltabletter, men beregnet til de ydre slimhinder. Cremen har et højt indhold af laktose, som kan anvendes som næring af de gode mælkesyrebakterier. Laktose sikrer fugtige slimhinder. Creme skal konserveres, men her er kun anvendt et naturligt konserveringsstof, som tåles af...

  50,00 kr
Viser 1 - 10 af 10