Blog - hvad er nyt?

Ny dansk undersøgelse af celleforandringer i livmoderhalsen

Forskning i laktosens virkning på de forskellige stadier af celleforandringer, delt ind i fire stadier C1-C4.

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 1233 views

Hedeture og søvnproblemer - hvad kan humle gøre for dig?

Humle kan anvendes til afhjælpning af mild stress, som hjælp til at få en god søvn. desuden virker humle mod hedeture, kan forbedre lyst og evner til sex og kan mindske risikoen for knogleskørhed.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 2539 views

Ladybalance Mini Vaginaltabletter

Nyt produkt Ladybalance Mini Vaginaltabletter er en slankere version af den klassiske laktose tablet. 0,8 g i stedet for 1,2 g  - stadig delbar. Produktet består af hvide sukker-tabletter med neutral lugt. Nemme at anbringe i skeden, hvor de i løbet af mindre end ét døgn giver dig en ren og frisk lugt. Din krop fortæller dig, hvor meget du skal bruge. Produktet er velegnet for kvinder, der finder normal-tabletten for stor, og helst vil undgå at brække tabletten over. Og for de kvinder, hvor selv en halv normaltablet er for meget. Det findes indtil videre kun i en alu-pose (svarende til refill) med 30 stk.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 2409 views

Savner du Matas Medicare Vaginaltabletter?

Hvis du tidligere købt Matas Medicare Vaginaltabletter, har du måske også opdaget at de ikke længere er tilgængelige. Da vi mistede retten til at skrive, at produktet virker mod dårlig lugt og svamp i skeden, valgte Matas at stoppe markedsføringen af deres version af LadyBalance’ vaginaltablet, når lageret var opbrugt. Det er tilladt at markedsføre produktet uden anprisninger i forhold til sygdom, men der ikke kan opnås en egentlig godkendelse at denne markedsføring, så Matas turde ikke gå denne vej. Alle andre salgskanaler – herunder apotekerne – har valgt at fortsætte med produktet. Produktet i forskellige forpakningsformer fås på vores egen hjemmeside ladybalance.dk.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 2566 views

Nytårsfortsætter?

Hvilke nytårsfortsætter vil gøre din vagina glad?Laktose vaginaltabletter kan stadig købes.Er der en haj til sociale medier derude?

today
perm_identity Inge Dorthe
comment 0 comments
remove_red_eye 3643 views

LadyBalance er effektiv mod aerob vaginitis

I et tidligere nyhedsbrev nævnte vi bekymringen over, om den nyligt erkendte vaginal-sygdom Aerob vaginitis også kan holdes i ro med LadyBalance vaginaltabletter. Nu kan vi heldigvis sige: Ja det kan den. Vore brugere har bekræftet, at også for bacterial vaginitis rapporterer en stor andel af brugerne, at vaginaltabletterne hjælper.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 13225 views

Aerobic vaginitis - ikke længere en fremmed

Udflåd med dårlig lugt er ikke altid bakteriel vaginose

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 20501 views

Blærebetændelse udløses af vaginose-bakterien

Millioner af kvinder plages af tilbagevendende blærebetændelse. Den eneste behandling er antibiotika, hvilket bidrager til den stigende og truende forekomst af resistens over for almindelige antibiotika. Det er kendt, at problemet skyldes at E. coli- bakterien gemmer sig i urinblærens vægge, og dér er godt skjult og beskyttet. Men man har ikke vidst, hvilke faktorer der får bakterien til at komme ud af sit skjul og starte et nyt smertefuld udbrud. Det har en amerikansk forskergruppe nu kastet lys over. Gruppen har arbejdet med mus, som er en anerkendt model for mennesket på dette område. De har kunnet fremstille mus med latent E.coli infektion. Ved at udsætte urinblæren i disse mus for en kortvarig påvirkning af Gardnerella vaginalis blev blærebetændelsen udløst. Undersøgelsen viste også, at påvirkningen med G. vaginalis opløser cellerne på blærens overflade, så det er klart, at det kan frigøre indlejrede E.-coli bakterier.  Også i forbindelse med celleforandringer i livmoderhalsen er det konstateret, at G. vaginalis har negativ indflydelse på overfladernes heling (se nyhedsbrev 25 om celleforandringer).

today
remove_red_eye 64908 views

Skedens mikroflora er kritisk for heling af celleforandringer i livmoderhalsen

Nyhedsbrev om betydningen af skedens bakterier for heling af celleforandringer i livmoderhalsen, dysplaci.

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 19959 views

Lactose cream – what is it good for?

Laktosecreme - hvad kan det bruges til? Lactosecreme blev udviklet for at gøre det muligt at påføre laktose også på de dele af kroppen, hvor en tablet ikke kan placeres. Desuden kan det være en mulighed for kvinder, der har et problem med at bruge tabletten - f.eks. hvis den glider ud af vagina. Men da cremen endnu ikke er dækket af vores godkendelse af medicinsk udstyr, kan vi ikke anbefale den til vaginal brug. Laktosecremen blev udviklet ved hjælp af en speciel teknik, der gør det muligt at opnå et højt niveau af laktose - og stadig få en glat og behagelig creme. Laktose er en velkendt befugter i kosmetik - men som vi ved - har det andre gavnlige virkninger. Cremen havde kun været på markedet i 4 måneder, da vi spurgte webshopkunderne om deres opfattelse af cremen.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 11430 views

Princippet i LadyBalance omtalt i Ingeniøren

Ugebladet Ingeniøren har nævnt os i en artikel om nytten af at fodre de gode bakterier rigtigt. https://ing.dk/artikel/danske-forskere-har-kortlagt-menuen-hos-gavnlig-tarmbakterie-211597

today
remove_red_eye 36075 views

Kundefeedback: Hvorfor er LadyBalance ikke i hver butik

Diskussion over problemer med at blive kendt på markedet Hej Inge Dorthe –   Min datter og jeg har nu prøvet dine mælkesukker tabletter, og vi synes det fungerer rigtigt godt og er meget glade. Jeg undrer mig over at ”man” ikke sørger for at sådan et godt produkt står på alle hylder, men jeg går ud fra at det er vores kære medicinalindustri der sørger for at blokere de alternative valgmuligheder. Synd for danmark synes jeg!   Tusind tak for din opfindelse i hvert fald, og jeg ønsker dig go vind med den !   Bedste hilsner nina

today
remove_red_eye 27953 views

NU er det bevist!! Bakteriel vaginose hindrer ønsket graviditet.

Der er 5 gange større chance for success ved assisteret befrugtning hvis kvinden ikke har bakteriel vaginose.

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 49111 views

Kan kosttilskud hjælpe mod for tidlig fødsel og bakteriel vaginose?

Bakteriel vaginose kan føre til for tidlig fødsel. En række kosttilskud anvendes til at forebygge eller behandle bakteriel vaginose. Denne artikel giver en opdatering på de videnskabelige beviser for virkningen.

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 23707 views

Hvor kommer lugten fra?

Fiskelugt - oprindelse, kemi og de levnedsmidler, som fremmer lugten

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 41581 views

Problemer med underlivet? Et effektivt naturligt produkt er nu tilgængeligt på www.ladybalance.dk

Tørhed, kløe og svie eller udflåd med dårlig lugt. Det er gener, som de fleste kvinder kender til. Den typiske medicinske behandling er antibiotika eller hormonmidler. Men der findes et naturligt og fuldstændig uskadeligt alternativ, LadyBalance®.

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 45178 views

De gode bakterier i skeden danner antibiotiske stoffer.

Ny forskning viser at de gode bakterier har redskaber til at forsvare os.

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 31750 views

Effekt på forstadier til livmoderhalskræft

Mælkesyrebakterier virker mod kræftceller fra livmoderhalsen

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 37848 views

Laktose vaginaltabletter forebygger overførsel af HIV

Bakteriel vaginose (BV) er en meget almindelig underlivsgene hos kvinder, karakteriseret ved udflåd med ubehagelig lugt. Klinisk betragtes det ofte blot som et ubehag, men der er bevis for meget alvorlige bivirkninger herunder for tidlig fødsel og forøget modtagelighed for virusinfektioner.

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 38083 views