Forhandlere

Udtalelser

Super produkt! Jeg er simpelthen vild med produktet :-) Jeg kan kun anbefale det. Jeg bruger altid LB lige efter menstruation, hvor jeg indfører en halv tablet ved sengetid og på den måde opretholder jeg balancen i skeden. Jeg gør det samme efter samleje. ... Read More

Ingrid

Vidunderligt produkt - tak! Jeg har brugt Lady Balance i 6 dage – og lugten som gav mig så meget forlegenhed og skam er fuldstændig forsvundet. Problemet opstod da jeg fik en spiral for 4 år siden. De læger jeg har talt med fortalte mig at spiralen kan påvirke den naturlige flora i skeden, og at jeg skulle undgå enhver form for sæbe, endog også intimsæbe, lade være ...... Read More

Jules

Følg os på Facebook

Handelsbetingelser

LadyBalance ApS er ansvarlig for produktet, ekspedition og forsendelse. Virksomhedens salgsafdeling behandler eventuelle reklamationer salg@ladybalance.dk  LadyBalance ApS forbeholder sig ret til at følge op på brugertilfredsheden efter levering.

Priser er inklusiv moms og ekspedition, men ekskl. porto. Porto fremgår af indkøbskurven.

Returvarer

Leveringstid ca. 1 uge ved betaling med betalingskort. For andre betalingsformer må påregnes en uges længere leveringstid.

Produktet kan kun returneres, såfremt forseglingen ikke er brudt. Angiv venligst årsagen til at du returnerer. Produktet kan returneres i 14 dage fra leveringsdatoen. Såfremt varen er betalt med bankoverførsel skal angives et kontonummer, hvortil betalingen kan returneres.

Reklamationer

Reklamationer skal være fremsat inden 6 måneder fra leveringsdatoen. Såfremt der er tale om en berettiget reklamation, godtgør LadyBalance ApS samtlige omkostninger, som kunden har haft i forbindelse med køb og returnering af produktet.

Hvis en klage relaterer til et sundhedsproblem, venligst informer os direkte på info@ladybalance.dk.