Firmaprofil

LadyBalance er et anpartsselskab etableret 1.1.2004 med det formål at producer og forhandle et patenteret produkt som eliminerer almindeligt forekommende ubalancer i skeden. LadyBalance ApS er stiftet og ejet af Inge Dorthe Hansen, der har fundet metoden til at sikre en sund skede ved at styrke kvindens egne gode bakterier.

LadyBalance ApS
Karensdalvej 76
7100 Vejle
Danmark

Tlf. +45 23349304

E-mail-adresse: info@ladybalance.dk

CVR-nummer: 27759734

LadyBalance forhandles på en række udenlandske markeder. Distributionen i udlandet varetages af Khiron Pharma LCC via lokale distributører.

Kvinden bag LadyBalance

Jeg hedder Inge Dorthe Hansen og er årgang 1956, uddannet mejeriingeniør og bosat lidt udenfor Vejle.

Jeg har i min karriere hovedsageligt arbejdet med mikrobiologi i fødevare- og foderstofbranchen. Et af mine hovedområder er styring af den mikrobiologiske balance i naturlige systemer (landbrug), hvor man ønsker en dominerende flora af mælkesyrebakterier.

I dag er jeg ledende auditor hos Bureau Veritas Certification med speciale i kvalitetsstyringssystemer i levnedsmiddelindustrien

Jeg opdagede princippet i LadyBalance, da jeg ledte efter en uskadelig, permanent løsning på problemet med dårlig lugt fra skeden.
Jeg har vedvarende brugt produktet (eller nogle af de tidlige forsøgsversioner af det) siden foråret 2003 – så jeg kan personlig stå inde for virkningen og de gode erfaringer.

Princippet har ikke tidligere været anvendt eller beskrevet, så opdagelsen er dækket af en patentansøgning dateret 13. juni 2003.

LadyBalance kan løse et problem for mange kvinder, og jeg mener, at det skal gøres tilgængeligt for disse kvinder. Derfor valgte jeg selv at etablere et firma for at bringe produktet på markedet.

Jeg stiller gerne op med et foredrag om vores "lille" problem, hvorfor det opstår, diverse metoder til at slippe af med det, hvordan det påvirker livet - og selvfølgelig - historien om LadyBalance.

Omtale i medierne

Ingeniøren: Mejeriingenior hjaelper kvinder af med lugtgener

Ogpnews:Ladybalance a new treatment for bacterial vaginosis

woman: Sadan far du en sund kusine

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord