Forhandlere

Udtalelser

Super produkt! Jeg er simpelthen vild med produktet :-) Jeg kan kun anbefale det. Jeg bruger altid LB lige efter menstruation, hvor jeg indfører en halv tablet ved sengetid og på den måde opretholder jeg balancen i skeden. Jeg gør det samme efter samleje. ... Read More

Ingrid

Vidunderligt produkt - tak! Jeg har brugt Lady Balance i 6 dage – og lugten som gav mig så meget forlegenhed og skam er fuldstændig forsvundet. Problemet opstod da jeg fik en spiral for 4 år siden. De læger jeg har talt med fortalte mig at spiralen kan påvirke den naturlige flora i skeden, og at jeg skulle undgå enhver form for sæbe, endog også intimsæbe, lade være ...... Read More

Jules

Følg os på Facebook

Velkommen hos LadyBalance®

LadyBalance®er et præparat med en unit og gennemskuelig virkningsmekanisme, som sikrer en behagelig og frisk følelse i intimområdet. LadyBalance® fremmer en sund vaginal-biome. Produktet er helt igennem naturligt og kan bruges under graviditeten.

LadyBalance® Tabletter

LadyBalance® vaginaltabletter er lugtfri, hvide sukkertabletter som – med eller uden applikator – nemt kan anbringes i skeden. Efter mindre end 24 timer bemærkes en renere og friskere lugt i intimområdet. Din krop viser dig den rigtige dosering – ved pH-måling eller via de kendte symptomer.

LadyBalance® er et rent europæisk produkt: Råvarene stammer fra Tyskland, tabletterne produceres i Danmark og pakningen sker i England.

pH-strips

pH-strips kan bruges til at måle surheden i skeden og giver dig information om du er særlig udsat for udflåd med fiskelugt.

pH-strips kan bruges til at hjælpe med at finde den rigtige dosering af LadyBalance®. Når skedemiljøet er surt, forsvinder lugten.

Applikator

Applikatoren sørger for en hygiejnisk og korrekt placering af LadyBalance® vaginaltabletten. Mange kvinder klarer sig uden dette hjælpemiddel, derfor sælges applikatoren separat. Applikatoren er engangs, pakket enkeltvis og kan tilbydes som 12-stk’s, 30 stk’s eller enkeltvis.