VELKOMMEN HOS LADYBALANCE®

LadyBalance – når du vil føle dig frisk og dejlig på det mest intime sted. Sikrer et sund underliv og hjælper mod de almindeligste gener, herunder udflåd med ubehagelig lugt, svie og kløe samt tørhed.

Produktet består af hvide sukker-tabletter med neutral lugt. Nemme at anbringe i skeden, hvor de i løbet af mindre end ét døgn giver dig en ren og frisk lugt. Din krop fortæller dig, hvor meget du skal bruge.

LADYBALANCE VAGINAL TABLETTER

LadyBalance – når du vil føle dig frisk og dejlig på det mest intime sted. Sikrer et sund underliv og hjælp er mod de almindeligste gener, herunder udflåd med ubehagelig lugt, svie og kløe samt tørhed.

Produktet består af hvide sukker-tabletter med neutral lugt. Nemme at anbringe i skeden, hvor de i løbet af mindre end ét døgn giver dig en ren og frisk lugt. Din krop fortæller dig, hvor meget du skal bruge.

LadyBalance KØB HER

LADYBALANCE LAKTOSE CREAM

Intim-creme med laktose, der er egnet til tør hud og ydre slimhinder. Optages let af huden, styrker kroppens naturlige beskyttelsesegenskaber og skaber balance i huden i intim-området. Produktet indeholder ikke parfume.

LadyBalance KØB HER

LADYBALANCE PH-STRIPS

pH-strips – bruges til at måle surhedsgraden, og dermed om du er særlig udsat for at have udflåd med fiskeagtig lugt. Det kan hjælpe dig med at finde den rigtige dosering af LadyBalance. Når skedens miljø er surt, forsvinder lugten.

LadyBalance KØB HER

PRODUKTER

Blog - hvad er nyt? See all articles

Hedeture og søvnproblemer - hvad kan humle gøre for dig?

Humle kan anvendes til afhjælpning af mild stress, som hjælp til at få en god søvn. desuden virker humle mod hedeture, kan forbedre lyst og evner til sex og kan mindske risikoen for knogleskørhed.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 1514 views

Ladybalance Mini Vaginaltabletter

Nyt produkt Ladybalance Mini Vaginaltabletter er en slankere version af den klassiske laktose tablet. 0,8 g i stedet for 1,2 g  - stadig delbar. Produktet består af hvide sukker-tabletter med neutral lugt. Nemme at anbringe i skeden, hvor de i løbet af mindre end ét døgn giver dig en ren og frisk lugt. Din krop fortæller dig, hvor meget du skal bruge. Produktet er velegnet for kvinder, der finder normal-tabletten for stor, og helst vil undgå at brække tabletten over. Og for de kvinder, hvor selv en halv normaltablet er for meget. Det findes indtil videre kun i en alu-pose (svarende til refill) med 30 stk.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 1531 views

Savner du Matas Medicare Vaginaltabletter?

Hvis du tidligere købt Matas Medicare Vaginaltabletter, har du måske også opdaget at de ikke længere er tilgængelige. Da vi mistede retten til at skrive, at produktet virker mod dårlig lugt og svamp i skeden, valgte Matas at stoppe markedsføringen af deres version af LadyBalance’ vaginaltablet, når lageret var opbrugt. Det er tilladt at markedsføre produktet uden anprisninger i forhold til sygdom, men der ikke kan opnås en egentlig godkendelse at denne markedsføring, så Matas turde ikke gå denne vej. Alle andre salgskanaler – herunder apotekerne – har valgt at fortsætte med produktet. Produktet i forskellige forpakningsformer fås på vores egen hjemmeside ladybalance.dk.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 1642 views

Nytårsfortsætter?

Hvilke nytårsfortsætter vil gøre din vagina glad?Laktose vaginaltabletter kan stadig købes.Er der en haj til sociale medier derude?

today
perm_identity Inge Dorthe
comment 0 comments
remove_red_eye 2611 views

Instagram

@INSTAGRAM
FØLG OS

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord