Kunderne blev spurgt om, på hvilke dele af kroppen, de anvendte laktosecremen. Svarene viser, at 65 % brugte det på ydre kønsorganer, 35 % vaginalt, 14 % på følsom hud omkring endetarmen og 8 % på anden følsom hud.

Respondenterne blev bedt om at beskrive deres oplevelse af virkningen af ​​laktosecremen. Resultaterne findes i tabellen. Ingen respondenter oplevede "mere" eller "meget mere" af det beskrevne problem. I alt beskrev 73 % deres tørre hud som "meget mindre" eller "mindre", 60 % fandt forbedring på ru, revnet hud, 81 % oplevede forbedring med kløe og svie og 54 % ved udflåd med en ubehagelig lugt.

Tabel. Oplevelse af virkningen af ​​påføring af laktosecreme. Procent beregnet for brugere, der har dette særlige problem.

Problem

Meget mindre

Mindre

Ingen forskel

Mere og meget mere

Tør hud

14

59

21

0

Ru, revnet hud

15

45

25

0

Kløe og svie

26

55

10

0

Udflåd med ubehagelig lugt

23

31

27

0

           

Brugerne blev bedt om at beskrive ulemper ved brug af cremen. 93 % havde ingen ulemper. 3 brugere havde mindre kritikpunkter.

Alle svarene var fra kvinder.

Cremen blev også udviklet til at hjælpe mænd med dårlig lugt fra penis (nakkeost). Vi mangler stadig en reaktion fra disse tilsigtede brugere.

Cremen kan købes her https://www.ladybalance.dk/da/15-ladybalance-laktose-cream.

Hvis du kender en mand, som kunne have en fordel ved at anvende en intim laktosecreme, kan du bestille en ”test laktosecreme” til ham sammen med den almindelige bestilling. Du skal angive en mailadresse for brugeren og sikre dig at han vil prøve. Efterfølgende vil vi bede brugeren om at udfylde et web-baseret spørgeskema.

Related products

LadyBalance Laktose cream

100,00 kr.

 LadyBalance Laktose cream – cremen med de samme gode egenskaber som vaginaltabletter, men beregnet til de ydre slimhinder.

...

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord