Forhandlere

Udtalelser

Super produkt! Jeg er simpelthen vild med produktet :-) Jeg kan kun anbefale det. Jeg bruger altid LB lige efter menstruation, hvor jeg indfører en halv tablet ved sengetid og på den måde opretholder jeg balancen i skeden. Jeg gør det samme efter samleje. ... Read More

Ingrid

Vidunderligt produkt - tak! Jeg har brugt Lady Balance i 6 dage – og lugten som gav mig så meget forlegenhed og skam er fuldstændig forsvundet. Problemet opstod da jeg fik en spiral for 4 år siden. De læger jeg har talt med fortalte mig at spiralen kan påvirke den naturlige flora i skeden, og at jeg skulle undgå enhver form for sæbe, endog også intimsæbe, lade være ...... Read More

Jules

Følg os på Facebook

3 LadyBalance Alu Refill Forstør

3 LadyBalance Alu Refill

Ny vare

Produktet leveres i en forseglet alufoliepose klar til at blive hældt over i krukken eller en anden ren beholder, som kan lukkes.

En refill indeholder 30 tabletter, der kan deles. Til 30 – 90 dages forbrug.

Flere detaljer

320,00 kr

I stedet for 360,00 kr

Yderligere information

LadyBalance – når du vil føle dig frisk og dejlig på det mest intime sted. Sikrer et sund underliv og hjælper mod de almindeligste gener.

Produktet består af hvide sukker-tabletter med neutral lugt. Nemme at anbringe i skeden, hvor de i løbet af mindre end ét døgn giver dig en ren og frisk lugt. Din krop fortæller dig, hvor meget du skal bruge.

Rabat ved køb af 3 enheder.

Pakkeindhold

  • 120,00 kr
    3 x

    Produktet leveres i en forseglet alufoliepose klar til at blive hældt over i krukken eller en anden ren beholder, som kan lukkes. Refill indeholder 30 tabletter, der kan deles. Til 30 – 90 dages forbrug.

    120,00 kr

4 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også