Det er tid til at overveje, om der skal et kursskifte til i dit liv. Hvis du er plaget af problemer med underlivet, kan du overveje om du kan reducere de risikofaktorer, der øger din risiko for disse problemer.

Forskellig undersøgelser giver forskellige resultater, men der en stor australsk undersøgelser har ret klare konklusioner i forhold til bakteriel vaginose:

Hvad skal du gøre:

Fast sexualpartner

Bruge P-piller

Bruge kondom

Hvad skal du undgå:

Mange sexpartnere

Rygning, brug af nakotika, stort alkoholborbrug

Kvindelige sexpartnere (undskyld LGPT+ personer men der er stærk statistisk signifikans og en 230% forøgelse af risikoen).

Spiral

Fra vor egen verden

Som tidligere nævnt, mistede vi i marts 2021 godkendelsen til at markedsføre LadyBalance vaginaltabletter til behandling af bakteriel vaginose, svamp og tørhed. Ikke fordi vore resultater er blevet dårligere, men fordi kravene til dokumentation og godkendelse ikke længere kunne opfyldes. Produkterne sælges nu i EU som et hygiejne-produkt – hvor vi ikke lover noget i forhold til sundhed og behandling. Men produktet er identisk med det tidligere godkendte produkt.

Måske har du opdaget, at Matas markedsfører vore vaginaltabletter i deres eget mærke medicare vaginaltabletter. Det har gjort produktet meget tilgængeligt for alle danske kvinder. Desværre har de valgt ikke at fortsætte, når vi ikke længere må skrive, at det virker. Men I kan købe vaginaltabletterne på vores egen hjemmeside www.ladybalance.dk/da/12-ladybalance-vaginal-tabletter.

Hvis du vælger ikke at følge rådene er det godt vi har LadyBalance.

Er der en haj til sociale medier derude?

I dag er markedsføring på sociale medier essentiel. Dåbsattestens alder, fuldtidsarbejdet og mangel på kompetence betyder, at LadyBalance ikke har den plads på de sociale medier, som vi fortjener. Vi vil gerne etablere samarbejde med brugere, som har tid og kræfter til at hjælpe til på det område. Blogger eller bare hjemmevant på de forskellige medier. Send en mail til ingedorthe@ladybalance.dk og vi finder en aftale.

Referencer: Smart S, Singal A, Mindel A Social and sexual risk factors for bacterial vaginosis Sexually Transmitted Infections 2004;80:58-62.

Comments (0)

No comments at this moment

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord