Nyhed

Nytårsfortsætter?

Hvilke nytårsfortsætter vil gøre din vagina glad?Laktose vaginaltabletter kan stadig købes.Er der en haj til sociale medier derude?

today
perm_identity Inge Dorthe
comment 0 comments
remove_red_eye 101 views

LadyBalance er effektiv mod aerob vaginitis

I et tidligere nyhedsbrev nævnte vi bekymringen over, om den nyligt erkendte vaginal-sygdom Aerob vaginitis også kan holdes i ro med LadyBalance vaginaltabletter. Nu kan vi heldigvis sige: Ja det kan den. Vore brugere har bekræftet, at også for bacterial vaginitis rapporterer en stor andel af brugerne, at vaginaltabletterne hjælper.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 8341 views

Lactose cream – what is it good for?

Laktosecreme - hvad kan det bruges til? Lactosecreme blev udviklet for at gøre det muligt at påføre laktose også på de dele af kroppen, hvor en tablet ikke kan placeres. Desuden kan det være en mulighed for kvinder, der har et problem med at bruge tabletten - f.eks. hvis den glider ud af vagina. Men da cremen endnu ikke er dækket af vores godkendelse af medicinsk udstyr, kan vi ikke anbefale den til vaginal brug. Laktosecremen blev udviklet ved hjælp af en speciel teknik, der gør det muligt at opnå et højt niveau af laktose - og stadig få en glat og behagelig creme. Laktose er en velkendt befugter i kosmetik - men som vi ved - har det andre gavnlige virkninger. Cremen havde kun været på markedet i 4 måneder, da vi spurgte webshopkunderne om deres opfattelse af cremen.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 7816 views

Princippet i LadyBalance omtalt i Ingeniøren

Ugebladet Ingeniøren har nævnt os i en artikel om nytten af at fodre de gode bakterier rigtigt. https://ing.dk/artikel/danske-forskere-har-kortlagt-menuen-hos-gavnlig-tarmbakterie-211597

today
remove_red_eye 28271 views

Problemer med underlivet? Et effektivt naturligt produkt er nu tilgængeligt på www.ladybalance.dk

Tørhed, kløe og svie eller udflåd med dårlig lugt. Det er gener, som de fleste kvinder kender til. Den typiske medicinske behandling er antibiotika eller hormonmidler. Men der findes et naturligt og fuldstændig uskadeligt alternativ, LadyBalance®.

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 37890 views

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord