Nyhed

Ny dansk undersøgelse af celleforandringer i livmoderhalsen

Forskning i laktosens virkning på de forskellige stadier af celleforandringer, delt ind i fire stadier C1-C4.

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 1393 views

Hedeture og søvnproblemer - hvad kan humle gøre for dig?

Humle kan anvendes til afhjælpning af mild stress, som hjælp til at få en god søvn. desuden virker humle mod hedeture, kan forbedre lyst og evner til sex og kan mindske risikoen for knogleskørhed.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 2729 views

Ladybalance Mini Vaginaltabletter

Nyt produkt Ladybalance Mini Vaginaltabletter er en slankere version af den klassiske laktose tablet. 0,8 g i stedet for 1,2 g  - stadig delbar. Produktet består af hvide sukker-tabletter med neutral lugt. Nemme at anbringe i skeden, hvor de i løbet af mindre end ét døgn giver dig en ren og frisk lugt. Din krop fortæller dig, hvor meget du skal bruge. Produktet er velegnet for kvinder, der finder normal-tabletten for stor, og helst vil undgå at brække tabletten over. Og for de kvinder, hvor selv en halv normaltablet er for meget. Det findes indtil videre kun i en alu-pose (svarende til refill) med 30 stk.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 2563 views

Savner du Matas Medicare Vaginaltabletter?

Hvis du tidligere købt Matas Medicare Vaginaltabletter, har du måske også opdaget at de ikke længere er tilgængelige. Da vi mistede retten til at skrive, at produktet virker mod dårlig lugt og svamp i skeden, valgte Matas at stoppe markedsføringen af deres version af LadyBalance’ vaginaltablet, når lageret var opbrugt. Det er tilladt at markedsføre produktet uden anprisninger i forhold til sygdom, men der ikke kan opnås en egentlig godkendelse at denne markedsføring, så Matas turde ikke gå denne vej. Alle andre salgskanaler – herunder apotekerne – har valgt at fortsætte med produktet. Produktet i forskellige forpakningsformer fås på vores egen hjemmeside ladybalance.dk.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 2721 views

Nytårsfortsætter?

Hvilke nytårsfortsætter vil gøre din vagina glad?Laktose vaginaltabletter kan stadig købes.Er der en haj til sociale medier derude?

today
perm_identity Inge Dorthe
comment 0 comments
remove_red_eye 3806 views

LadyBalance er effektiv mod aerob vaginitis

I et tidligere nyhedsbrev nævnte vi bekymringen over, om den nyligt erkendte vaginal-sygdom Aerob vaginitis også kan holdes i ro med LadyBalance vaginaltabletter. Nu kan vi heldigvis sige: Ja det kan den. Vore brugere har bekræftet, at også for bacterial vaginitis rapporterer en stor andel af brugerne, at vaginaltabletterne hjælper.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 13423 views

Lactose cream – what is it good for?

Laktosecreme - hvad kan det bruges til? Lactosecreme blev udviklet for at gøre det muligt at påføre laktose også på de dele af kroppen, hvor en tablet ikke kan placeres. Desuden kan det være en mulighed for kvinder, der har et problem med at bruge tabletten - f.eks. hvis den glider ud af vagina. Men da cremen endnu ikke er dækket af vores godkendelse af medicinsk udstyr, kan vi ikke anbefale den til vaginal brug. Laktosecremen blev udviklet ved hjælp af en speciel teknik, der gør det muligt at opnå et højt niveau af laktose - og stadig få en glat og behagelig creme. Laktose er en velkendt befugter i kosmetik - men som vi ved - har det andre gavnlige virkninger. Cremen havde kun været på markedet i 4 måneder, da vi spurgte webshopkunderne om deres opfattelse af cremen.

today
perm_identity Inge Dorthe
remove_red_eye 11543 views

Princippet i LadyBalance omtalt i Ingeniøren

Ugebladet Ingeniøren har nævnt os i en artikel om nytten af at fodre de gode bakterier rigtigt. https://ing.dk/artikel/danske-forskere-har-kortlagt-menuen-hos-gavnlig-tarmbakterie-211597

today
remove_red_eye 36369 views

Problemer med underlivet? Et effektivt naturligt produkt er nu tilgængeligt på www.ladybalance.dk

Tørhed, kløe og svie eller udflåd med dårlig lugt. Det er gener, som de fleste kvinder kender til. Den typiske medicinske behandling er antibiotika eller hormonmidler. Men der findes et naturligt og fuldstændig uskadeligt alternativ, LadyBalance®.

today
perm_identity Inge Dorthe Hansen
remove_red_eye 45502 views