Forhandlere

Udtalelser

Super produkt! Jeg er simpelthen vild med produktet :-) Jeg kan kun anbefale det. Jeg bruger altid LB lige efter menstruation, hvor jeg indfører en halv tablet ved sengetid og på den måde opretholder jeg balancen i skeden. Jeg gør det samme efter samleje. ... Read More

Ingrid

Vidunderligt produkt - tak! Jeg har brugt Lady Balance i 6 dage – og lugten som gav mig så meget forlegenhed og skam er fuldstændig forsvundet. Problemet opstod da jeg fik en spiral for 4 år siden. De læger jeg har talt med fortalte mig at spiralen kan påvirke den naturlige flora i skeden, og at jeg skulle undgå enhver form for sæbe, endog også intimsæbe, lade være ...... Read More

Jules

Jeg har brugt lady balance i 4 år nu og jeg kan ikke leve uden. Det er det bedste produkt på markedet og jeg ved det, for jeg har prøvet så mange! Mange tak LB du har hjulpet mig så meget! ... Read More

Paula

Følg os på Facebook

Velkommen hos LadyBalance®

LadyBalance®er et godkendt præparat med en unit og gennemskuelig virkningsmekanisme, som sikrer en behagelig og frisk følelse i intimområdet. LadyBalance® fremmer en sund vaginal-biome oghjælper mod de mest almindelige underlivsproblemer som udflåd med dårlig lugt, kløe og svie og tørhed.

Produktet er helt igennem naturligt og kan bruges under graviditeten.

LadyBalance® Tabletter

LadyBalance® vaginaltabletter er lugtfri, hvide sukkertabletter som – med eller uden applikator – nemt kan anbringes i skeden. Efter mindre end 24 timer bemærkes en renere og friskere lugt i intimområdet. Din krop viser dig den rigtige dosering – ved pH-måling eller via de kendte symptomer.

LadyBalance® Vaginaltabletter er af myndighederne klassificeret som et medicinsk udstyr ( IIa), og bærer derfor CE-mærket. Effekten og sikkerheden er blevet gennemgået og godkendt af et såkaldt notificeret organ – en uafhængig organisation godkendt af myndighederne. Som bevis bærer produkterne Presafe’s registreringsnummer 0543.

LadyBalance® er et rent europæisk produkt: Råvarene stammer fra Tyskland, tabletterne produceres i Danmark og pakningen sker i England.

Brugsanvisning.

pH-strips

pH-strips kan bruges til at måle surheden i skeden og giver dig information om du er særlig udsat for udflåd med fiskelugt.

pH-strips kan bruges til at hjælpe med at finde den rigtige dosering af LadyBalance®. Når skedemiljøet er surt, forsvinder lugten.

Applikator

Applikatoren sørger for en hygiejnisk og korrekt placering af LadyBalance® vaginaltabletten. Mange kvinder klarer sig uden dette hjælpemiddel, derfor sælges applikatoren separat. Applikatoren er engangs, pakket enkeltvis og kan tilbydes som 12-stk’s, 30 stk’s eller enkeltvis.