Faqs By 


Jeg føler mig ofte generet af dårlig lugt lige efter menses. Hvornår og hvordan skal jeg bruge LadyBalance?

LadyBalance virker inden for 24 timer, så du kan nøjes med at bruge det i de perioder, hvor du af erfaring mærker dårlig lugt, 1 tablet 1-2 gange per døgn når du oplever dårlig lugt. ½-1 hvis vil vedligeholde den friske lugt. Når du bruger det i længere perioder er der en større sandsynlighed for at lugten ikke kommer igen, hvis du holder op med at bruge LadyBalance.

Like Loading... 7 people like this.

Er det nu helt sikkert at bruge LadyBalance?

LadyBalance er lavet af stoffer, som de fleste af os spiser hver dag. Slimhinderne i vagina er ikke meget forskellige fra dem i fordøjelseskanalen, så disse stoffer har været ”testet” på mennesker i århundreder. Jeg har selv brugt det i 8 år uden at bemærke bivirkninger. Visse testkvinder har berettet om en ulempe, som jeg ikke selv har oplevet, nemlig pulveragtigt udflåd. Dette kan styres via doseringen (brug evt. kun ½ tablet) eller ved at bruge tabletten før sengetid. 

Like Loading... 3 people like this.

Er LadyBalance sikker for en kvinde som er allergisk over for mælk?

Der er to forskellige tilstande hvor voksne har en reduceret tolerance for mælk: laktose intolerance og mælkeprotein-allergi. Laktose-intolerance er den normale tilstand i store dele af verdens befolkning og skyldes, at lactose ikke kan fordøjes i tyndtarmen. Derfor omsættes det af bakterier, som danner luft i maven, ubehag og mavesmerter. LadyBalance er beregnet som næring for mælkesyrebakterierne. Der er ikke noget problem i at bruge LadyBalance for kvinder med laktose - intolerance. Allergi kan føre til livstruende anfald, hvis personen bliver udsat for det stof, som vedkommende er allergisk over for. Det er altid et protein. Selvom LadyBalance fortrinsvis består af mælkesukker,kan det indeholde små mængder af mælkeprotein. Der er ikke tilstrækkelig viden og erfaring til at vide, om dette kan absorberes fra skeden og give allergiske reaktioner. Derfor bør LadyBalance ikke bruges af kvinder som er allergiske for mælkeprotein.

Like Loading... 2 people like this.

Er det rigtigt, at hormonspiral ofte giver infektion med Gardnerella?

Jeg har ikke set en ordentlig beskrivelse af årsagen, men det er almindelig kendt at der er en sammenhæng. Bakteriel vaginose er meget påvirkelig af hormon-balancen, så det giver mening at hormonspiralen kan påvirke. Vi ved at for nogle kvinder er det nok med få behandlinger med LadyBalance for at få skubbet balance på plads. Man kan forestille sig at også det omvendte er tilfældet - at hvis en påvirkning skubber dig ud af balance - så finder den ikke selv balancen igen - medmindre du bruger en effektiv behandling.

Like Loading... 2 people like this.

Jeg har ikke fået nogen mail med bekræftelse af mit køb på LadyBalance net-butik.

Mail med ordre-bekræftelse bliver af og til fanget i spam-filteret. Venligst check dit spam-filter. Vores kundeservice sparer på forespørgsler om modtagne ordrer, men ikke altid den samme dag.

Like Loading... 1 people like this.

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord