Velkommen hos LadyBalance®

LadyBalance®er et godkendt præparat med en unit og gennemskuelig virkningsmekanisme, som sikrer en behagelig og frisk følelse i intimområdet. LadyBalance® fremmer en sund vaginal-biome oghjælper mod de mest almindelige underlivsproblemer som udflåd med dårlig lugt, kløe og svie og tørhed.

Produktet er helt igennem naturligt og kan bruges under graviditeten.

LadyBalance® Tabletter

LadyBalance® vaginaltabletter er lugtfri, hvide sukkertabletter som – med eller uden applikator – nemt kan anbringes i skeden. Efter mindre end 24 timer bemærkes en renere og friskere lugt i intimområdet. Din krop viser dig den rigtige dosering – ved pH-måling eller via de kendte symptomer.

LadyBalance® Vaginaltabletter er af myndighederne klassificeret som et medicinsk udstyr ( IIa), og bærer derfor CE-mærket. Effekten og sikkerheden er blevet gennemgået og godkendt af et såkaldt notificeret organ – en uafhængig organisation godkendt af myndighederne. Som bevis bærer produkterne Presafe’s registreringsnummer 0543.

LadyBalance® er et rent europæisk produkt: Råvarene stammer fra Tyskland, tabletterne produceres i Danmark og pakningen sker i England.

Brugsanvisning.

pH-strips

pH-strips kan bruges til at måle surheden i skeden og giver dig information om du er særlig udsat for udflåd med fiskelugt.

pH-strips kan bruges til at hjælpe med at finde den rigtige dosering af LadyBalance®. Når skedemiljøet er surt, forsvinder lugten.

Applikator

Applikatoren sørger for en hygiejnisk og korrekt placering af LadyBalance® vaginaltabletten. Mange kvinder klarer sig uden dette hjælpemiddel, derfor sælges applikatoren separat. Applikatoren er engangs, pakket enkeltvis og kan tilbydes som 12-stk’s, 30 stk’s eller enkeltvis.