Nyhed

Princippet i LadyBalance omtalt i Ingeniøren

Ugebladet Ingeniøren har nævnt os i en artikel om nytten af at fodre de gode bakterier rigtigt.
https://ing.dk/artikel/danske-forskere-har-kortlagt-menuen-hos-gavnlig-tarmbakterie-211597
Nyhedsbrev 27 Brug af applikator. På vej ind på Apotekerne

Nyhedsbrev 27 Brug af applikator. På vej ind på Apotekerne

Tak til de brugere af LadyBalance, som har brugt tid på at svare på spørgeskemaet i efteråret 2017. Vi er nu endelig blevet færdige med at udarbejde rapporten over undersøgelsen. Den ligger på ladybalance/dk under Mere information - Nyhedsbreve. Lidt af en moppedreng – og på engelsk. Dette er et kort sammendrag af første del.

PostNord pakkepost med track-and-trace er nu på plads på www.ladybalance.dk

Man kan nu bestille forsendelse via PostNord's pakkepost. Vi regner med at få både en hurtigere og en noget mere pålidelig forsendelse.

Vi har bevaret muligheden for at sende pr. brev, da det i nogle tilfælde er væsentligt billigere. Men vi sender først en ny pakke, hvis forsendelsen er udeblevet efter 3 uger.

Til Grønland, Færøerne, Island og Norge og enkelte andre områder uden for EU er pakke-prisen høj. Men så inkluderer den også fortoldning, så man slipper for ekstra-omkostninger oveni.

Problemer med underlivet? Et effektivt naturligt produkt er nu tilgængeligt på www.ladybalance.dk

Tørhed, kløe og svie eller udflåd med dårlig lugt. Det er gener, som de fleste kvinder kender til. Den typiske medicinske behandling er antibiotika eller hormonmidler. Men der findes et naturligt og fuldstændig uskadeligt alternativ, LadyBalance®.

LadyBalance i et nyt gear

Den nye hjemmeside er nu helt komplet med en blog. Vi vil løbende poste nyt om kvinders underlivsproblemer og om LadyBalance’s udvikling og udbredelse i verden.